Jag tror det är en hel del som inte brukar vara inne på området runt Tycho Brahe. Men jag tycker det blir trevligare och trevligare för varje år. Trädgården är så vacker med sina fina kryddväxter och blommor, Nora håller fint där och ser till att dom trivs.
Där är stora grönområden som inbjuder till spring och bus, och där är många olika gammaldags lekredskap. Jag vet inte vad alla heter men det är lekar som du kan utmana dina vänner i både om dom är 6 eller 60 år. Man jan välja ut 3-5 eller fler som verkar passa och ha skoj med. Rulla kula på bräda, skjuta puckar som ska stanna så nära kanten som möjligt utan att ramla ner, bowling, slå ner varandra från bom med säckar mm mm
eller helt enkelt bara inspireras av om givningarna. Givetvis ska man gå in och titta i Museet(allhelgona kyrkan som jag blivit konfirmerad i) där finns tychos liv i text, bilder och filmer. Det är vackert och informativt, jag måste ju erkänna att jag aldrig varit vidare intresserad av Tycho, men det är väldigt vacker utställning. Inne i kyrkan som Perzen målat taket och där framme altaret var, målade han stjärnhimlen som fortfarande är så vacker och passande.

Till helgen ska där vara aktiviteter uppe och jag läste man går in två till priset av en, så passa på och låt er inspireras och ha roligt, de ska jag i alla fall.

Här följer lite foto från den senast månaden där uppe.