Kategorier
Dagshändelse

Dagmar som blev Egon

Ibland stormar det på riktigt, dessa dagar har vi väl haft stormbyar. Det har även varit högt vatten och havet sliter på ön. Vi får hoppas vi inte tappar lika mycket av ön till havet denna gång som när Sven var och nötte 6 dec 2013.

Jag måste erkänna att jag har en viss hatkärlek för detta vädret. Jag älskar att gå ut med kameran och fota, det är ju verkligen ett föränderligt motiv.

Men jag är så bekymrad för om någon på ön ska bli sjuk…. båtarna är inställda och de känns faktiskt isolerat, vilket jag njuter av vid vanligt väder. Men fick i dag veta att någon av oss behövt lämna ön i värsta vädret i natt… det funkade med Danska Helikoptern som landa på fotbollsplanen, med vindbyar på 25-30 sekundmeter. Jag utnämner helikopterföraren till dagens Vardagshjälte!!! Även Kenta som jobbade och ambulans personalen på ön är våra Vardagshjältar så klart.

Vill du se mina bilder från dagarna och lyssna på Andreas Flinths musik så klicka på länken här nedanför.

http://film.hveniordochbild.se/#!album-30-0

Lämna ett svar