Pärlan i Öresund, visst är det så. Vi som bor och lever på Ön i dagar, veckor, år och hela livet, de som semestrar på Ön och är här korta perioder, de som kommer varenda sommar och många helger genom sitt liv till Ön….. ALLA blir vi berörda när någon lämnar oss för att gå vidare från jorden.

Vi tror olika om var de blir av, en del tror det är slutet där och då en del tror som jag att dom finns med oss som vägvisare och stöttar oss, en del tror något annat. Men oavsett vad man tror och känner så är det helt ok, ta vara på din känsla, det är bara din och ingen ska försöka ändra på den.

I början av veckan tog jag mig friheten att fråga Andreas Flinth, som bott många somrar nere i mammas och pappas hus, jag har sett honom växa upp och vet att han gör fantastisk musik. Jag ställde frågan och kände att det var kanske lite väl fräckt att fråga, om han hade någon instrumentalmusik som jag kunde få använda som bakgrunds musik till bildspel?????

Jag fick snabbt svar och jag fick gärna använda hans musik, han skickade över tre filer, varav den ena är Pärlan i Öresund där han själv sjunger, den är gjord som en begravningslåt. Jag blev mycket berörd av låten och har nu satt ihop ett blidspel.

Med detta bildspel vill jag hedra alla Hvenbor och andra som lämnat vår jord. Hur vi än känner, så är saknade stor och vi minns många ljusa stunder och önskar många gånger att vi skulle få dela dom igen….

Till minne för alla er <3 <3 <3

Klicka på länken Lyssna, Se, och Minns era nära och kära

http://film.hveniordochbild.se/#!album-20

Jag tycker denna passar som inledning under Allhelgonahelgen, dela gärna vidare <3