Jag var på väg hem på cykel från stan, tyckte synd om mig själv… lagat en tand för en farlig massa pengar….. Då hör jag BBÄÄÄÄÄÄÄÄ, BÄÄÄÄÄÄ, BBBBBÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ….

Och där vid parkeringen står Ninna och Glenns får och väntar på att klippas. Dom som är färdigklippta ser ut att njuta av att blivit av med den tjocka ullen…..

Där ligger ett ”berg” med ullskinn och Christoffer klipper vidare. Jag blir så imponerad av de som kan de jobben. Han står där i värmen, en ung kille och tar fåren ett efter ett och klipper av hela skinnet i ett, släpper fåret som skakar lite på sig och går fram till dom andra, jag tror de tycker de är skönt i värmen.

Jag cyklar hem och hämtar Wilmer och så kör vi dit igen… jag vill att min 4,5 åring får se hur man gör.

Vi hinner precis dit sen gick brandlarmet och de blev en tur dit först.

Men sedan tittar vi på när några får klipps och Wilmer får ett fårskinn med sig hem som han ska lägga runt sitt egensådda Kastanjeträd… för Rådjuren tycker inte om fårskinnslukten… Tack till Boel för vi fick stå i din trädgård och vi fick en kasse av dig !!

Titta och se hur det går till.