Kategorier
Dagshändelse

Det är på Hven det händer….

I dag har de hänt både de ena och de andra.

Polisen intog Hven 6.40 i morse…. Kustbevakningen ligger med den stora båten utan för Ön och Polishelikopter snurrar över ön… varv efter varv….. kändes lite otäckt ett tag på jobb. Jag jobbar ju mitt uppe på ön och när de började cirkla över oss och följa ko-spåren i rapsfälten så börjar man fundera……

Korna har jag annars sett på nära håll och dom är helt fredliga, men tänk om helikopter ljudet fick de att börja springa runt…..

Mitt på dagen gick strömmen och de blev telefon från larmcentralen och kodlås som inte gick att öppna, båten kunde inte få upp bommen så bilarna satt fast på båten…..

Ja det är ju de jag sa…. Det är på Hven de händer!!!!!!

Jag vill passa på att TACKA ALLA NI SOM KOM UT TILL OSS PÅ KONSTRUNDAN…..ni hjälpte till med många namn och händelser i vårens nya album…… räkna på ett ungefär 3000 gamla foto hade jag med mig…… Jag blir så glad när de kommer ”gamla Hvenbor” som kan och vet så mycket mer än mig och är imponerade av min samling foto och tycker jag gör en kulturgärning!!!! De är ett beröm som värmer länge och gör att jag kommer fortsätta samla…..

Jag tycker det är super kul med ALLA möten där ute, där har varit många roliga och lärorika samtal och jag har fått frågan om jag vill scanna av flera foto….. för då vet dom att de blir bevarat och andra får se dom 🙂

Lämna ett svar